Reparatie

Waarom je auto repareren bij Hoogervorst Banden?

Heeft u autoschade? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij Hoogervorst Banden!

Hoogervorst Banden is een erkend schadeherstelbedrijf en zorgt ervoor dat uw auto uitstekend wordt gerepareerd. Hoogervorst Banden handelt grote en complexe schades af, maar is ook gespecialiseerd is kleine autoschades. Reparaties worden volgens fabrieksvoorschriften gedaan en uitgevoerd met de voorgeschreven apparatuur, waardoor u de waarde van uw auto behoud. Op de reparatie zelf ontvangt u 4 jaar garantie. De afhandeling van de autoschade wordt rechtstreeks met uw verzekeraar afgehandeld, daarnaast kunt u altijd rekenen op een leenauto voor de duur van de reparatie.

Benieuwd naar de kosten van het schadeherstel aan uw auto? Het is nodig om een intake te doen van de autoschade om een prijs op te kunnen geven. De kosten van de autoschade worden bepaald door de locatie van de schade, de lengte van de beschadiging, de diepte van de beschadiging en hoe recent de beschadiging is gebeurt. Het kan zijn dat de autoschade toeneemt naarmate er gewacht wordt met het opknappen van de autoschade. Zo kan bijvoorbeeld roest optreden bij krasschade of deukschade. 

Schades herstellen: Hoogervorst Banden doet het iedere dag. Geen verrassingen achteraf. Herstel van alle soorten schades, van klein tot groot autoschade. Laat u nu vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van schadeherstel. 

 

Autoreparaties door Hoogervorst Banden:

  • Razendsnelle onderdelenvoorziening voor alle automerken
  • Vakkundige reparaties met hoogwaardige onderdelen en garantie
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Aantrekkelijke prijzen en tarieven