Uitlijnen

Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig. Naast het feit dat het ervoor zorgt dat uw auto scheef trekt, zorgt het er ook voor dat u minder zuinig rijdt. Daarnaast zorgt een niet goed uitgelijnde auto voor meer bandenslijtage. Laat uw banden daarom snel en gratis checken bij Hoogervorst Banden. Wij beschikken over moderne en geavanceerde apparatuur die u helpen bij het uitlijnen van uw banden.

auto uitlijnen garage hoogervorst

Wat is een correcte uitlijning?

Een correcte uitlijning van uw auto betekent concreet dat uw vier wielen loodrecht op de grond staan. Daarnaast moeten de wielen evenwijdig van elkaar zijn afgesteld. Hierdoor zorgt het correct uitlijnen van uw auto ervoor dat uw banden minder snel slijten. Doordat uw banden minder snel slijten gaan ze langer mee, leveren ze betere prestaties en helpen ze u brandstof te besparen. Tot slot zorgt een goed uitgelijnde auto tot meer veiligheid. Dit komt omdat uw auto minder zal trekken of zwenken.

Wanneer en waarom uitlijnen?

Gemiddeld is het advies om uw auto eenmaal per jaar of om de 25.000 kilometer te laten uitlijnen. Ook valt het aan te raden om uw auto te laten uitlijnen bij de aankoop van nieuwe banden.

Wanneer uw auto begint te trekken naar links of rechts is het ook belangrijk dat u langskomt voor een uitlijn check. Het kan iedereen overkomen dat er een stoeprandje wordt geraakt of dat u door een gat rijdt. Ook in dit geval is het raadzaam om uw auto te laten checken op uitlijning!

Waarom Hoogervorst Banden?

Ondersteltechniek zoals het uitlijnen van uw auto vraagt enorm veel kennis en geavanceerde apparatuur. Daarom besteden garagebedrijven het vaak uit aan bandenspecialisten. Hoogervorst Banden is uw bandenspecialist! Wij beschikken namelijk over deze moderne en gespecialiseerde apparatuur. Onze ervaren monteurs kunnen u bij elk probleem razendsnel helpen! Moet uw auto uitgelijnd worden? Maak een afspraak bij Hoogervorst Banden en kom langs!