Wiellager vervangen

Een wiellager is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Een wiellager verbindt het wiel met de as, waardoor u uw auto kunt besturen op de manier zoals dat zou moeten. Wiellagers verslijten echter wel, waardoor het noodzakelijk is om ze tijdig te vervangen.

Wanneer moet mijn wiellager vervangen worden?

Een kapotte wiellager kunt u herkennen aan een slepend of zelfs al een kloppend geluid als u in bochten rijdt. Heeft u een vermoeden dan is het belangrijk om dit te laten controleren bij een Hoogervorst Banden.

Wat zijn de kosten voor het vervangen van een wiellager?

Bij AutoProfijt ontvangt u vooraf een prijsspecificatie, waarin alle kosten voor het vervangen van uw wiellager zijn meegenomen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Bereken uw kosten via onze online offerte tool.

Hoe werkt dat: een wiellager vervangen?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten aan welke kant u uw wiellager moet vervangen. Als u goed luistert kunt u dat horen, maar dat kan een monteur natuurlijk ook snel genoeg zien. Een wiellager vervangen is geen complexe klus, het is alleen belangrijk dat het op tijd en goed gebeurd. Als u een afspraak maakt bij Hoogervorst Banden, dan bent u er zeker van dat uw wiellagers worden vervangen door kwalitatief goede vervangers en kunt u weer even vooruit.