Gratis APK bij Groot Onderhoud

Is uw auto weer bijna toe aan de grote onderhoudsbeurt? Wij van Hoogervorst banden hebben dan een hele leuke actie voor u! Als u nu een afspraak maakt voor een grote onderhoudsbeurt dan krijgt u daar een gratis APK keuring bij.

Uw auto is gemiddeld genomen om de twee jaar, of om de 30.000 kilometer toe aan een grote onderhoudsbeurt. Profiteer van onze actie en maak snel een afspraak!

APK is geen onderhoud

Veel mensen denken vaak dat met een APK keuring ook hun auto wordt onderhouden, dit is een misvatting! Een APK keuring is een periodieke keuring waarin uw auto wordt gecontroleerd op een flink aantal punten. Deze keuring is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid in Nederland te bevorderen. Voor een APK keuring bent u al snel tussen de €30 en €40 euro kwijt. Bij Hoogervorst banden krijgt u deze dus helemaal gratis wanneer u een afspraak maakt voor het groot onderhoud van uw auto!

Afspraak maken voor een grote onderhoudsbeurt

Wanneer u nu een afspraak maakt voor de grote onderhoudsbeurt krijgt u daar een volledig gratis APK keuring bij. Twijfel dus niet langer en maak via onderstaande knop direct een afspraak!